Work in progress

I årets utstilling som åpner 22.juli på Galleri Barometer i Steigen, vil jeg på mange av bildene bruke mine egne foto som bakgrunn. Jeg har fotografert - og delvis jobbet med foto - i svært mange år, og det har vært en stor glede. Jeg lærte fotografering da det bare fantes analoge kamera, mørkeromsarbeid og teknisk utdanning var et must. I tillegg til å kunne SE og komponere, er det en god bakgrunn å ha. Natur i macro-perspektiv har alltid interessert og undret meg. Dette bruker jeg nå på en ny måte i bildene. Noe av utstillingen blir rene malerier, noen blir mixet med foto, som dette. Bildet er ikke ferdig, så dette er bare en titt inn i mitt atelier akkurat nå! Det hvite mønsteret er inspirert av hvordan menneskebein ser ut i mikroskop.

STUDIO: Sinsenveien 11, Oslo  Tf 9302 7984

Galleri Barometer, Leinesveien 149, 8285 Leines

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now